• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

12th Conference 2018

Please follow conference website link for more detailed information

ENTER 12TH CONFERENCE

Archived announcments

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (24.11.2015)

Почитувани посетители и учецници !

На линкот подолу е:

 
Се повикуваат сите ученици пријавени за демонстрации, да ги подготват своите демонстрации и да ги презентираат во петок, 27.11.2015  од 12.00 до 15.00 часот.
Стручна комисија од тројца професори ќе ја оценува секоја демонстрација.
Некои од демонстрациите се вметнати во програмата.
 
ДФРМ
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (23.11.2015)

Почитувани посетители и учесници !

Почитувани ученици и наставници, учесници на XL Школа „Млади Физичари“, 

Ве информираме дека подолу на линковите за секоја година одделно може да најдете податоци за Вашата пријава за Школата. За било какви забелешки обратете се до секретарот на друштвото, Наташа Кочоска.

Сите учениците што се пријавиле за демонстрација нека се подготват за петок, 27.11.2015. Најголем дел од пријавените ученици, своите демонстрации ќе ги постават и ќе ги изведат во ходникот/холот на факултетот, согласно програмата на Школата.

Во текот на утрешниот ден ќе објавиме дополнета програма со име и презиме на неколку ученици кои ќе ги изведат своите демонстрации во амфитеатоарот.

Во петок ќе ги известиме најдобрите учениците кои со своите демонстрации, повторно, во сабота ќе се претстават во амфитеатарот.

Учениците кои се пријавиле за тест натпревар им поскауваме пријатна подготовка.

Учесниците што се пријавиле, а уште не уплатиле котизација тоа да го сторат согласно известувањето за Школата. За сите усогласувања на електронскиот извод во банка од ДФРМ и вашите уплати, контактирајте со благајникот на ДФРМ, Ристе Попески – Димовски.

Листа на пријавени наставници XL-Школа „Млади Физичари“

ДФРМ
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (06.11.2015)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (06.11.2015)
 
Почитувани посетители и учесници !
 
Со почит
ДФРМ
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.10.2015)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.10.2015)
 
Почитувани посетители и учесници !

Ве известуваме дека јубилејната XL Школа „Млади физичари" ќе се одржи на 27 и 28 ноември 2015 година, на Институтот за физика при ПМФ во Скопје.

Повеќе информации на линковите подолу.
 
Програмата за XL Школа „Млади физичари“ ќе биде објавена наскоро.
 
Со почит
ДФРМ
 

More Articles...

Page 7 of 8

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>