• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

ИЗВЕСТУВАЊЕ! (05.06.2023)

ИЗВЕСТУВАЊЕ! (05.06.2023)

Список со наградени ученици од Републичкиот натпревар по физика за учениците од основните училишта одржан на 03.06.2023 година. На сите наградени ученици ДФРМ им го честита успехот!Со почит

ДФРМ