• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

ИЗВЕСТУВАЊЕ (09.02.2022)

ИЗВЕСТУВАЊЕ (09.02.2022)


Ве известуваме дека на 25.02.2022 година со почеток од 14 часот, преку средствата за електронска комуникација ќе се одржи редовното Годишно собрание на Друштвото на физичарите на Република Македонија.
Преземи го Предлог- дневниот ред.
Во случај поканата за Собранието да не ја добивте и преку електронска пошта, Вашето присуство најавете го на следнава адреса:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Со почит
ДФРМ