• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (29.01.2020)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (29.01.2020)

Почиувани,

Училишта домаќини и координатори на општинските натпревари  на 1.2.2020 година.

Натпреварите ќе започнат од 10 часот. 

Учениците во училиштата домаќини треба да бидат најдоцна до 9.30


Со почит
ДФРМ