• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Состаноци и настани

Тhe Korea-Macedonia joint symposium on IT and energy materials

There are no translations available.

Тhe Korea-Macedonia joint symposium on IT and energy materials

Корејско - Македонски симпозиум за енергетски материјали и материјали применливи во информационите технологии“, ќе се одржи од
01.07.2019 година до 04.07.2019 година. Организатори на Симпозиумот се Друштвото на физичари на Република Македонија во соработка со Институтот за физика при ПМФ во Скопје.Тhe Korea-Macedonia joint symposium on IT and energy materials“ will be held from 1st to 4th July 2019. The symposium is organized by Society of physicists of Macedonia in cooperation with Institute of physics, Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Skopje.


Со почит
ДФРМ

Финансиски извештај на ДФРМ за 2017 година.

There are no translations available.

Почитувани

ДФРМ го објавува својот финансиски извештај за изминатата 2017 година. Истиот можете да го превземете од наведениот линк

ПРЕВЗЕМИ ГО ФИНАНСИСКИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2017 ГОД.

Со почит

ДФРМ

Финансиски извештај на ДФРМ за 2018 година.

There are no translations available.

Почитувани

ДФРМ го објавува својот финансиски извештај за изминатата 2018 година. Истиот можете да го превземете од наведениот линк

ПРЕВЗЕМИ ГО ФИНАНСИСКИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2018 ГОД.

Со почит

ДФРМ

Финансиски извештај на ДФРМ за 2020 година.

There are no translations available.

Почитувани

ДФРМ го објавува својот финансиски извештај за изминатата 2020 година. Истиот можете да го превземете од наведениот линк

ПРЕВЗЕМИ ГО ФИНАНСИСКИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОД.

Со почит

ДФРМ

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 5

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 Следно > Крај >>