• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Активности

Зимска Астрономска Школа XVII

There are no translations available.

{ckforms astronomijazimskaskola}

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! ( 02.03.2015 )

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (02.03.2015 год.)
 
Се известуваат учениците и нивните ментори дека регионалните натпревари по физика за учениците од основните и средните училишта ќе се одржат на:

04.04.2015 година со почеток од 10 часот.

Републичкиот натпревар по физика за учениците од средните училишта ќе се одржи на:

25.04.2015 година со почеток од 10 часот.

Републичкиот натпревар по физика за учениците од основните училишта ќе се одржи на:

16.05.2015 година со почеток од 10 часот.

Доплнителни информации во врска со учеството на регионалните натпревари ќе бидат објавени во текот на неделава. 

Конечни резултати од општинските натпревари по физика 2015 год. за средно образование.

Се известуваат учениците и нивните ментори дека според резултатите постигнати на општинските натпревари по физика, за учениците од средните училишта, пласман на регионалниот натпревар обезбедуваат сите ученици кои имаат освоено НАЈМАЛКУ 20 бодови.

Задачи и решенија на задачите од општинските натпревари по физика за учениците од средните училишта.

Прва година средно образование.

Втора година средно образование.

Трета година средно образование.

Четврта година средно образование.

 
Со почит
ДФРМ
 

 

Покана за натпревари по физика 2014 год.

There are no translations available.

2 Pokana za Natprevari 2014 Page_1

2 Pokana za Natprevari 2014 Page_2_3

Покана за општински натпревари 2014 год.

There are no translations available.

1 Pokana za opstinski natprevari 2014 Page_1_2

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>