• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Announcements

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (09.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (09.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Список на наградени и пофалени ученици од 60. Републички натпревар по физика за учениците од средните училишта.

Со почит

ДФРМ


ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Програма и водич за натпреварувачите - 41 Републички натпревар по физика (основно образование)

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (04.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (04.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Списоци на натпреварувачи - учесници на Републичките натпревари по физика 2017

Список за ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

Список за СРЕДНИ УЧИЛИШТА

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (30.04.2017)

There are no translations available.


ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (30.04.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Известување за државните натпревари

Формулар за интерес за сместување во Охрид

Со почит

ДФРМ

Повеќе Артикли...

Страница 11 од 14

<< Почеток < Пред 11 12 13 14 Следно > Крај >>