• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Announcements

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Програма и водич за натпреварувачите - 41 Републички натпревар по физика (основно образование)

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (04.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (04.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Списоци на натпреварувачи - учесници на Републичките натпревари по физика 2017

Список за ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

Список за СРЕДНИ УЧИЛИШТА

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (30.04.2017)

There are no translations available.


ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (30.04.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Известување за државните натпревари

Формулар за интерес за сместување во Охрид

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (13.04.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (13.04.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Резултати од Регионалните натпревари по физика 2017

Учениците кои се наоѓаат во обоениот дел на табелата се покануваат на Државен натпревар.
На списоците не се објавени имињата и постигнувањата на учениците чиј резултат е послаб од 20 поени (1 решена задача).

Конечни резултати од сите региони за - ОСНОВНИТЕ училишта.

Конечни резултати од сите региони за - СРЕДНИТЕ училишта.

Со почит

ДФРМ

Повеќе Артикли...

Страница 9 од 11

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>