• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Announcements

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (26.11.2019)

There are no translations available.

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (26.11.2019)

Почитувани,

Детална програма за 43-та Школа „Млади физичари“

Со почит
ДФРМ

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (28.10.2019)

There are no translations available.

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (28.10.2019)

Почитувани,
ДФРМ го најавува одржувањето на Седма Меѓународна Експериментална Олимпијада по физика (EPO7)
Природно - математички факултет, Скопје, 7 Декември 2019.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.11.2019)

There are no translations available.


ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.11.2019)

Почитувани,

ДФРМ го најавува местото на одржувањето на 43 Школа „Млади физичари“, која се одржува во рамки на настанот „Ноември - месец на науката“ и распоредот на учество на учениците од основните училишта и учениците од средните училишта.
Деталната програма за Школата ќе биде објавена во понеделник 25.11.2019 година

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ 12.04.2019

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ 12.04.2019

Информации и место на одржување на Републичките натпревари по физика за учениците од основните и средните училишта.

ДФРМ

Повеќе Артикли...

Страница 8 од 14

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>