• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Announcements

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (28.10.2019)

There are no translations available.

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (28.10.2019)

Почитувани,
ДФРМ го најавува одржувањето на Седма Меѓународна Експериментална Олимпијада по физика (EPO7)
Природно - математички факултет, Скопје, 7 Декември 2019.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.11.2019)

There are no translations available.


ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.11.2019)

Почитувани,

ДФРМ го најавува местото на одржувањето на 43 Школа „Млади физичари“, која се одржува во рамки на настанот „Ноември - месец на науката“ и распоредот на учество на учениците од основните училишта и учениците од средните училишта.
Деталната програма за Школата ќе биде објавена во понеделник 25.11.2019 година

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ 12.04.2019

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ 12.04.2019

Информации и место на одржување на Републичките натпревари по физика за учениците од основните и средните училишта.

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ 28.03.2019

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ 28.03.2019

Корејско - Македонски симпозиум за енергетски материјали и материјали применливи во информационите технологии“, ќе се одржи од 01.07.2019 година до 04.07.2019 година. Организатори на Симпозиумот се Друштвото на физичари на Република Македонија во соработка со Институтот за физика при ПМФ во Скопје.Тhe Korea-Macedonia joint symposium on IT and energy materials“ will be held from 1st to 4th July 2019. The symposium is organized by Society of physicists of Macedonia in cooperation with Institute of physics, Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Skopje.


Со почит
ДФРМ

Повеќе Артикли...

Страница 6 од 11

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>