• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.10.2015)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (08.10.2015)
 
Почитувани посетители и учесници !

Ве известуваме дека јубилејната XL Школа „Млади физичари" ќе се одржи на 27 и 28 ноември 2015 година, на Институтот за физика при ПМФ во Скопје.

Повеќе информации на линковите подолу.
 
Програмата за XL Школа „Млади физичари“ ќе биде објавена наскоро.
 
Со почит
ДФРМ