• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Announcements

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (30.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (30.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Покана за учество на Селекционен натпревар по природни науки за учениците од осмо и деветто одделение. Целокупните информации за натпреварот се дадени на во документот подолу.

Со почит
ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (25.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (25.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

ДФРМ им честита на сите натпреварувачи и нивните ментори кои на натпреварите по физика освоија дипломи и награди.

За оние што не подигнале дипломи, награди и сертификати, тоа може да го направат кај секретарката на ДФРМ Весна Манчевска (ПМФ, Институт за физика).

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (18.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (18.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Конечен список на наградени и пофалени ученици од 41. Републички натпревар по физика за учениците од 8 и 9 одделение одржан во ОУ „Христо Узунов“ -  Охрид на 13.05.2017 година.

Превземи го КОНЕЧНИОТ СПИСОК од 41-от Републички натпревар по физика

Со почит

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (09.05.2017)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (09.05.2017)

Почитувани посетители и учесници !

Список на наградени и пофалени ученици од 60. Републички натпревар по физика за учениците од средните училишта.

Со почит

ДФРМ


Повеќе Артикли...

Страница 5 од 8

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 Следно > Крај >>