• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Archived announcments

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (28.10.2019)

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (28.10.2019)

Почитувани,
ДФРМ го најавува одржувањето на Седма Меѓународна Експериментална Олимпијада по физика (EPO7)
Природно - математички факултет, Скопје, 7 Декември 2019.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.11.2019)


ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.11.2019)

Почитувани,

ДФРМ го најавува местото на одржувањето на 43 Школа „Млади физичари“, која се одржува во рамки на настанот „Ноември - месец на науката“ и распоредот на учество на учениците од основните училишта и учениците од средните училишта.
Деталната програма за Школата ќе биде објавена во понеделник 25.11.2019 година

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ 12.04.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ 12.04.2019

Информации и место на одржување на Републичките натпревари по физика за учениците од основните и средните училишта.

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ 28.03.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ 28.03.2019

Корејско - Македонски симпозиум за енергетски материјали и материјали применливи во информационите технологии“, ќе се одржи од 01.07.2019 година до 04.07.2019 година. Организатори на Симпозиумот се Друштвото на физичари на Република Македонија во соработка со Институтот за физика при ПМФ во Скопје.Тhe Korea-Macedonia joint symposium on IT and energy materials“ will be held from 1st to 4th July 2019. The symposium is organized by Society of physicists of Macedonia in cooperation with Institute of physics, Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Skopje.


Со почит
ДФРМ

More Articles...

Page 4 of 15

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>