• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

ИЗВЕСТУВАЊЕ (15.03.2021)

There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ (15.03.2021)

Редовното годишно собрание на Друштвото на физичарите на Република Македонија ќе се одржи на 27.03.2021 година (сабота), преку средствата за електронска комуникација, со почеток од 10 часот. За платформата преку која ќе се одржи Собранието ќе бидете дополнително информирани.

Со почит
ДФРМ