• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (02.12.2015)

There are no translations available.

Почитувани посетители и учесници !

Почитувани ученици и наставници, учесници на XL Школа „Млади Физичари“, 

Ве информираме дека подолу се наведени линковите од „Тест“ напреварот кој се одржа за време на XL Школа „Млади Физичари“ на 27-28ми Ноември 2015 година, како и резултатите од истиот и резултатите од натпреварот во демонстрации.

Прашања и задачи од „Tест“ натпреварот за сите години.

Резултати од „Тест“ натпреварот

Резултати од натпреварот во демонстрации

Со почит

ДФРМ