• Thomas Edison.
  • Petter Higgs.
  • Werner Heisenberg.
  • Albert Einstein.

Archived announcments

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (24.08.2022)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (24.08.2022)


Ве известуваме дека Вториот Селекционен натпревар за учество на Меѓународна Јуниорска олимпијада по природни науки ќе се одржи на 12.9.2022. година, на ПМФ во Скопје-горна зграда со почеток од 10 часот.


Со почит

ДФРМ, СХТМ, МБД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.08.2022)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (20.08.2022)

Список на литература од која може да се подготвуваат учениците за Вториот селекционен натпревар за Меѓународна олимпијада по природни науки.

Преземи го списокот

Со почит ДФРМ, СХТМ, МБД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (15.08.2022)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (15.08.2022)

Ве известуваме дека 4. Балканска олимпијада по физика ќе се одржи на 8.10.2022. година, во Никозија, Кипар.

Селекциониот натпревар се презакажува и ќе се одржи на ПМФ во Скопје на 5.09.2022 година со почеток од 10 часот.


Пријавување за учество на Селекциониот натопревар да се направи на  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it најкасно до 1.09.2022 година.


Со почит

 

ДФРМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (25.07.2022)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ! (25.07.2022)

Почитувани

Список на литература од која може да се подготвуваат учениците за Вториот селекционен натпревар за Меѓународна олимпијада по природни науки.

Со почит ДФРМ, СХТМ, МБД

More Articles...

Page 3 of 23

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>